slider-vsr-02

Over VSR

VSR Advies is in 2008 opgericht door Peter Visser en heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een administratiekantoor met een grote nadruk op advies. Doelgroep is de ZZP-er en het kleinbedrijf.
De administratie wordt uitgevoerd op het softwareplatform van yuki. U kunt altijd de actuele stand van uw administratie inzien met uw eigen inlogcode (eventueel ook via een app op uw mobiele telefoon of tablet). Alle documenten worden gescand en digitaal opgeslagen, uw archief is dus direct digitaal georganiseerd. Uiteraard wordt er ieder jaar een jaarrekening opgesteld en worden de fiscale aangiften verzorgd.

Over de kosten geen frustraties en onduidelijkheden; we maken een prijsafspraak voor uw vaste jaarwerk. Uiteraard is dit een scherp tarief wat past in deze markt.

VSR werkt samen met strategische partners op diverse vakgebieden zoals fiscalisten, notarissen, advocaten en financiële planners. Maar ook voor praktische zaken zoals verzekeringen en automatisering werkt VSR samen met diverse partners. Zo krijgt u als ondernemer de juiste aandacht en producten waar u behoefte aan heeft.

Een specialistische activiteit van VSR is credit management. Dit houdt o.a. in het opstellen van een debiteurenbeleid en een strak beheer van uw debiteurenportefeuille. Gezien de huidige slechte betalingsmoraal is het noodzakelijk om dit goed binnen uw bedrijf te organiseren.

U ziet dat VSR u op een breed gebied kan adviseren en doet meer dan alleen het verzorgen van uw administratie.